Der er ikke noget bedre en god italiensk og pizza take away

Vi elsker italienske retter, ja faktisk er meget italiensk mad det vi spiser mest af her i Danmark. Og hvad er bedre end at kunne hente den bedste af slagsen på vej hjem fra arbejde eller få det leveret lige til døren?  Hvis der er noget italiensk mad, som står øverst på listen over danskernes favoritter må det være pizza. Og med alle de restauranter vi samarbejder med, er der næsten garanti for, at du kan finde noget, der falder i din smag. Derudover tilbyder vi forskellige restaurant deals, så du kan spare på din næste omgang italienske specialiteter. Det vil hele familien blive glad for, for italiensk pizza er rigtig hyggemad!

 

Italiensk take away uden hokus pokus

Bestil pizza hos eatonline.dk og få gratis levering og nul håndteringsgebyrer. Nogle gange kan leveringsomkostningerne fra få os til at vælge en restaurant fra, og det mener vi er ærgerligt. Derfor tilbyder vi selvfølgelig gratis levering. Og betalingen er også let som en leg. De fleste danskere har i dag MobilePay, så det kan du selvfølgelig benytte, når du betaler hos eatonline.dk. Du behøves heller ikke have kortet frem med det samme, når du bestiller mad hos os. Du kan i ro og mag bestille din mad online og betale regningen senere.

 

Bestil pizza nu!

Der er ikke noget, der forhindrer dig i at bestille dit favorit italienske take away lige nu. Du skal ikke have kortet op af lommen og det bliver leveret lige til din dør - gratis. Så hvad venter du på? Vi står klar til at ekspedere dig.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }