Take Away København - Bestil Mad Online

Filtrer efter kategori
Order Status :
Restaurantstatus
:
Restaurant navn
Food :
Madtype
10.00% Rabat
Pizza Eksperten

Address : Århusgade 12 st , København Ø-2100

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 60,00

Madtype : Amerikansk & Burger, Dansk, Mexicansk, Pizza & Italiensk

Address : Emdrupvej 8 , København Ø-2100

Restaurant Status : Lukket

Madtype : Amerikansk & Burger, Frokost, Mexicansk, Pizza & Italiensk, Sund mad

Address : Amagerbrogade 102 , København S-2300

Restaurant Status : Lukket

Madtype : Amerikansk & Burger, Brunch, Grillretter, Tyrkisk

Address : Bavnehøj Alle 3 , København SV-2450

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 45,00

Madtype : Amerikansk & Burger, Frokost, Mexicansk, Pizza & Italiensk

Address : Amagerbrogade 265 , København S-2300

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 25,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Tagensvej 227 , København NV-2400 elite smiley

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 20,00

Madtype : Sushi & Japansk

Address : Gullandsgade 16 , København S-2300

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 60,00

Madtype : Amerikansk & Burger, Dansk, Mexicansk, Pizza & Italiensk, Tyrkisk

Address : Kongelundsvej 101 , København S-2300

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 49,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Nordre Frihavnsgade 17 , København Ø-2100

Restaurant Status : Lukket

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Amagerbrogade 100 , København S-2300 elite smiley

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 59,00

Madtype : Indisk

Address : Vibevej 67 , København NV-2400

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 35,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Tomsgårdsvej 4 , København NV-2400

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 9,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Sjælør Boulevard 46 , København SV-2450 elite smiley

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 40,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Østrigsgade 18 , København S-2300

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 49,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Frederikssundsvej 40 , København NV-2400

Restaurant Status : Lukket

Madtype : Grillretter

Address : Frederiksborgvej 181 , København NV-2400

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 49,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Emdrupvej 114 , København NV-2400 elite smiley

Restaurant Status : Lukket

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Øresundsvej 106 , København S-2300

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 30,00

Madtype : Pizza & Italiensk

Address : Øresundsvej 110 , København S-2300

Restaurant Status : Lukket

Leveringsgebyr fra: DKK 50,00

Madtype : Kinesisk

Address : Stefansgade 1 , København N-2200

Restaurant Status : Lukket

Madtype : Pizza & Italiensk

Kan du ikke finde din restaurant?

Hvis du ikke kan finde din restaurant som du ønsker at bestille mad fra, anmod den til vores liste.

RESTAURANT ANMODNING
Vi er ikke tilmeldt!

Hvis din restaurant ikke er i vores oversigt.

TILMELD DIN RESTAURANT

Bestil mad online med Take away København

Her kan du se alle vores restauranter, som du kan bestille take away fra i København. Så hvis du skal have stillet din sult hurtigt og nemt, så kan vi sørge for take away i København direkte til din hoveddør. Når man bestiller mad online skal det helst være problemfrit og hurtigt, og det er lige præcis det vi leverer her hos eatonline.dk. Har man haft en lang dag, om det er på arbejdet eller studiet, så kan det nogle gange kræve lidt for meget overskud at stå og kokkerere selv, og der er det bare nemt at bestille sin mad og få det leveret direkte hjem til en selv.

 

I den skønne storby København findes der et hav af forskellige typer af mennesker, og som der findes forskellige typer af mennesker, ja så findes der også forskellige smagsløg. København er derfor lidt af et mekka for take away mad her i Danmark. Der er et hav af muligheder og du kan faktisk prøve en ny lækker take away menu, hver eneste dag. Hvad end om du vægter økologi, økonomi, kvalitet eller noget helt fjerde, så er der uden tvivl take away i København, som har den bedste take away menu til dig. Find dine yndlings lokale restauranter i København her på Eatonline.dk.

 

Mange forskellige restauranter til take away

Som tidligere nævnt er det faktisk muligt at prøve ny take away mad, hver dag når du befinder dig i København. Her findes mange gode take away steder, og der er rig mulighed for at prøve det italienske køkken med lækre italienske klassikere såsom hjemmelavet pasta, pizza og andet italiensk mad, lavet på lokale råvarer, eller hvis du er mere til indisk mad, eller japansk mad, så er der også mulighed for det. Selv når de mange restauranter tilbyder take away menuer, som minder om hinanden, vil der stadig være stor forskel på kvaliteten, priserne og hvorvidt om de har fokus på bæredygtighed eller økologi. Hvis du er veganer eller vegetar, så finder du også de bedste restauranter til take away her i København på Eatonline.dk, hvor der altid er et stort udvalg af vegetariske retter, hvor restauranterne lægger vægt på at lave det lækreste plantebaseret take away. 

Mange danskere elsker generelt lækker mad, på Eatonline.dk gør dette sig også gældende. Vi elsker friske råvarer og god mad når vi bestiller take away, derfor er vi kvalitetsbevidste omkring de restauranter du finder her på hjemmesiden.

 

Klassisk italiensk mad i København

Er du også helt vild med en klassisk italiensk pizza? Det er vi bestemt også, og derfor har vi et stort udvalg af skønne restauranter i København med takeaway, som laver fantastisk pizza. De mange spisesteder i København byder på vidunderlig pizza, som er lavet på gode råvarer.

Pizza har for alvor vundet en plads i danskernes hjerter og det er typisk alle aldersgrupper, som kan være med når det gælder pizza, hvad end om det er til take away eller at man tager ud og spiser. En af de mange grunde til at pizza er så populært i Danmark, både på lokal plan, men også nationalt, er den store mulighed, der er for at personliggøre sin pizza. Der er faktisk ingen begrænsning for, hvad du kan gøre med din pizza, men hvis du selvfølgelig er mest til de klassiske pizzaer, så vil det ikke give meget mening at eksperimentere for meget med din pizza.

 

Fantastiske burger restauranter

Pizza er fantastisk, men måske trænger du til at få noget andet? Intet problem! med take away i København har du rig mulighed for at prøve nogle af de bedste burgere, hvor du får en saftig burger, som er lavet med lækkert brød. Når du køber din burger som take away i København, så finder du igen et stort udvalg af muligheder for, hvordan du vil have din burger. Hvad end om det skal minde om en bøf sandwich eller om du ønsker en burger, som er lavet til veganer eller vegetar livsstilen, så der er mulighed for det som take away i København.

Find din favorit burger med en saftig bøf eller lækker mør kylling eller måske med den bedste plantebaseret bøf, som takeaway i indre by i København her på Eatonline.dk, hvor du et stort udvalg af restauranter. Husk at få dine yndlings fritter med i din ordre.

 

Japansk, vietnamesisk, thai eller kinesisk? Noget for enhver smag

Det asiatiske køkken har ligesom pizzaen, virkelig formået at vinde danskernes hjerter, og er en af favorit spiserne i de danske hjem efterhånden. Netop derfor finder du også altid en restaurant i København til både det japanske, vietnamesiske, thailandske eller kinesiske køkken, samt meget mere.

Nyd en aften med lækre nudler, fantastisk kylling, sushi eller grøntsager tilberedt på den helt rigtige måde. Når man befinder sig uden for København vil menukortet typisk også være mere begrænset end når du køber dit take away i København. Menukortene i København er stærkt konkurrencepræget pga. det store udvalg af restauranter, og de mange ejere af restauranter er godt klar over at de hele tiden skal holde sig op på dupperne, både i forhold til kvalitet og pris, men lige så meget deres menukort. De mange spisesteder i København står klar til at modtage din ordre og tilfredsstille dine smagsløg.

 

Stort udvalg af grill mad

Trænger du til noget andet end italiensk eller asiatisk mad? Helt ok, nogle gange trænger man bare til noget andet. Derfor har vi også det bedste udvalg af fantastisk grill mad, hvor du får kvalitet og billige priser på din takeaway. Du finder burgere med fantastisk fritter, grillkylling, kebabmix og meget mere på vores restauranter med grillretter. Restauranten står klar til at lave din aftensmad eller frokost.

 

Brug for lidt selvforkælelse?

Ind imellem har man bare brug for at forkæle sig selv lidt, det kender vi alt til. Der er mange muligheder når det gælder selvforkælelse, alt fra wellness til lækker mad til noget helt tredje. Det er bare ikke altid at man lige har lysten til at gå ud eller måske økonomien til et wellness ophold. Hvorfor så ikke få dit næste måltid herfra Eatonline? I København får du nemlig noget af Danmarks bedste take away. Konkurrencen her er nemlig høj blandt restauranterne, hvilket betyder at det kun er kvalitets råvare og madlavning, der godkendes. Take away i København giver dig mad fra hele verden. Find den bedste take away fra byens restauranter lige her på Eatonline.
 

En restaurant til enhver smag

Lækre pastaretter, smørrebrød, falafel, mexicansk, salater, skaldyr, sushi - ja udvalget er stort. Heldigvis har vi udvalgt nogle af bedste restauranter til takeaway i København til dig lige her på Eatonline.dk, vi hjælper dig med at finde den perfekte aftensmad uanset om det er til dig selv, dig og vennerne eller kæresten, eller om det er til hele familien.

Dyk ned i menukortet på din udvalgte restaurant og find den takeaway, der passer præcis til din aften.

 

Bestil takeaway online på Eatonline

Har du svært ved at tage stilling til, hvad du skal have at spise i dag? Det kan være vanskeligt når der er så mange restauranter at vælge i mellem. Derfor har vi gjort det nemt ved at udvælge vores favoritter til dig her på Eatonline.dk. Vi giver dig den nemme løsning, bestil din mad hjem online, og skab ægte hygge derhjemme med fantastisk take away fra østerbro, vesterbro eller andet steds her i København. Kom igang med at bestille takeaway nu! Du kan få maden leveret, men du kan også vælge selv at hente maden. Mange københavnere er allerede bruger her på Eatonline, så hvorfor ikke blive en del af fællesskabet?

 

Se også vores skønne udvalg af mad i disse byer:

Take away Køge

Take away Albertslund

Take away Hillerød

Take away Ishøj

Find din yndlings restaurant lige her på Eatonline.dk

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }