Bestil lige den danske mad, du har lyst til

Spis dansk mad take away - Måske har du en forestilling om, at du kun kan bestille pizza og burgere som take away, men sådan er det ikke hos EatOnline. Vi har nemlig restauranter, der laver mad fra hele verden, og vi har også restauranter, der laver traditionel dansk mad, som du kan bestille og få bragt lige til din dør. På den måde kan du nyde smagen af det danske køkken uden selv at skulle stå i køkkenet i lang tid - og du slipper helt for opvasken.

 

Dansk mad er et bredt begreb, og det har ændret sig gennem tiden. Men vores restauranter har et bredt udvalg af danske retter, så uanset om du har lyst til brun sovs og kartofler, en god gammeldags hakkebøf eller noget fra det nye nordiske køkken, kan du helt sikkert finde din mad hos os. Du klikker bare ind på en restaurant og vælger ud fra deres menukort. Og hvis den første restaurant ikke lige har noget, der frister, er der heldigvis flere at vælge imellem.

 

De fleste af vores restauranter tilbyder gratis levering, så længe du skal have din mad leveret inden for et bestemt område. Vi har også lavet rabataftaler med mange af restauranterne, så du kan spare penge ved at bestille din mad gennem os. Derudover er der ingen håndteringsgebyrer, når du handler gennem vores hjemmeside og app, så du skal altså kun betale for din mad.

 

Nemt at bestille, nemmere at nyde

Når du skal bestille din mad, er der mange muligheder for at gøre det. Vi ved nemlig godt, at du ikke nødvendigvis har beløbet liggende i kontanter - og hvis du har, er du selvfølgelig velkommen til at betale med dem, når maden kommer.

 

Hos EatOnline er maden i centrum. Derfor kan du også betale for din mad med mobilepay. På den måde er alt elektronisk lige fra udvælgelsen af maden til leveringen af den, så du kun skal koncentrere dig om at nyde den mad, du har bestilt.

 

Hvis du har lyst til en god dansk take away sidst på måneden, men økonomien ikke lige rækker til det, kan du gennem EatOnline få mad fra din yndlingsrestaurant alligevel. Vi tilbyder nemlig betaling med ViaBill, som giver dig mulighed for at købe nu og betale senere - og over længere tid. Du kan læse mere om vores samarbejde med ViaBill her.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }