Nem og billig frokost take away

Det skal både være nemt og uden gebyrer at bestille frokost online. Det er filosofien bag Eatonline. Vi har ingen håndteringsgebyrer, og med en app til mobiltelefonen er det endnu lettere at bestille mad, når du er på farten. Sulten? Bare find mobiltelefonen frem, så er maden klar, når du kommer frem. Du skal oprettes som kunde, men den proces er også utrolig nem: Bare brug dit Google- eller Facebook-login, så er du i gang.  Vores app fungerer både på iPhones og Android-telefoner. Du finder den gratis i App Store og Play Store.

 

 

Noget for enhver smag

Eatonline dækker i øjeblikket en stor del af Storkøbenhavn, Køge og Odense. Her finder du mad fra de fleste verdenshjørner, så der er noget for enhver smag. Pizza eller sushi? Burger eller vegansk? Enchiladas eller Tandoori Kylling? Mulighederne er mange, og det er bare et par klik med musen eller et par strøg på din smartphone, der afgør, hvad menuen står på. Vi har gjort det meget overskueligt, og du kan indstille app'en til dine præferencer. Hvis du f.eks. er helt vild med det italienske køkken, vil de muligheder dukke op først. Der er heller ingen grund til at se mulighederne i Køge, hvis du mest køber mad i Odense, vel? Hvis du er lidt i tvivl om, hvor du er, kan du altid trykke på "locate me", så finder app'en ud af, hvor du er, og giver dig de nærmeste spisemuligheder.

 

 

Rabatter og nemt at betale

Flere af de tilknyttede restauranter giver tilmed rabat, når du bestiller på Eatonline. Så du kan faktisk spare penge ved at bestille maden, mens du er på farten.

 

Det er nemt at betale maden, når du bestiller den. Du kan bruge alle de gængse kreditkort, du kan bruge MobilePay, du kan betale kontant ved afhentning eller levering - og du kan få kredit. Med Viabill kan du også spise sushi sidst på måneden.

 

Frokost take away

Vi gør det nemt for dig at bestille mad til frokost. Er du til burger, bagels, sushi eller bøf med bløde løg? Italiensk, kinesisk, japansk, mexicansk, indisk, amerikansk eller dansk? Du finder det hele på Eatonline. Vi har foreløbig restauranter i det meste af Storkøbenhavn, Køge og Odense koblet på bestillingssystemet.

 

Frokost ideer

Det er lidt af en opgave at gøre din frokost menu varieret i hverdagen. Ofte ender du med at skifte mellem de samme to eller tre frokostretter, når maden skal vælges. For vanen sender dig til de samme spisesteder, når du går ud for at finde take away frokost. Så det bliver måske lidt ofte sandwich, sandwich og en burger om fredagen. På Eatonline kan du i ro og mag få et komplet overblik over alle mulighederne i dit område, så hverdagen bliver lidt sjovere og lidt mere varieret. Det er trods alt lettere at sidde med mobiltelefonen eller foran pc'en og se, hvad de enkelte restauranter har at tilbyde. Hvis de er lidt langt væk, kan du tilmed vælge at bede dem levere til din adresse. Uden merpris vel at mærke. Det kan da ikke være meget lettere, vel?

 

Sund frokost

Hvis du er godt sulten, når det er frokosttid, er der en ret stor risiko for, at du vælger det fede, søde og salte. Prøv at gå op gennem en gågade med en mave, der knurrer, og duften af de fedtede, salte fritter vil lokke, så det er svært at modstå. Med Eatonline kan du vælge din frokost, når det passer dig. Så er der måske en bedre chance for, at alle de gode intentioner føres ud i livet. Du kan både spise fedtfattigt og vegetarisk på mange af de restauranter, der er koblet på Eatonline. Din take away frokost behøver ikke fylde unødigt i kalorieregnskabet, og du kan samtidig få den energi, der skal få dig igennem resten af dagen.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }