Lyst til mad på grill?

Eatonline har tilknyttet et stort antal take away restauranter, som tilbyder et lækkert stykke kød på grill, lækre hjemmelavede burgere, sprøde pizzaer med netop DIT yndlingstopping, skøn fyldig shawarma eller kunne det friste med lækker saftig kylling måske med lidt pommes “on the side”? Det kunne være crispy chicken, kyllinge nuggets, kylling på rotisseri eller paneret kylling? Udvalget af take away er stort, og du kan helt sikkert få stillet din sult, alt efter hvilket grill-humør du er i. Der er også masser af muligheder for at bestille lækkert tilbehør: Klassiske salater, bagt kartoffel, ris eller nachos. For ikke at nævne et kæmpestort udvalg i dyppelse og diverse drikkevarer.

 

De fleste af os er vanemennesker, der bestiller samme menu gang på gang, men med eatonline's bestillingskoncept, kan du nu bevæge dig lidt ud af din comfort-zone, og bestille noget helt andet, end du plejer - hvis du tør? Har du for eksempel nogenside smagt en græsk bøf eller en omgang shishkebab? Nu har du chancen med eatonlines bestillingskoncept. Du kan endda nogle steder bestille mad om natten, så slipper du for at gå sulten i seng.

 

Børnemenu som grillmad

Det er også muligt flere steder at bestille børnemenuer, som for eksempel: Fiskefilet med pommes frites, børnepizza, spaghetti med kødsauce, kyllingespyd eller nuggets og fritter er altid populære valg hos de yngste i familien. Pssst... hvis du kun skal have stillet den lille grill sult, så bestil en børnemenu til dig selv - selvom du faktisk er voksen :-) Vi siger det ikke til nogen! Hvis lækkersulten melder sig efter indtagelse af alt det lækre grillmad, har flere af spisestederne også udvalg af lidt sødt. For eksempel belgisk vaffel, brownie eller kan det friste med baklava, som er en sødlig tyrkisk dessert.

 

Nemt at bestille

Konceptet hos eatonline er super enkelt: Indtast dit postnummer og få herefter vist hvilke restauranter, der er tilmeldt ordningen i dit nærområde - Opret dig som bruger, eller log ind hvis du allerede er tilmeldt - Gennemfør bestilling og afvent din take away levering. Du kan bestille direkte fra din computer, eller downloade eatonline app’en og bestille din yndlings grill take away fra mobilen. Og når du nu har mobilen i hånden, så har du også mulighed for at betale for dit grillmad via Mobilepay eller Viabill… nemt og enkelt det hele. Selvfølgelig virker det også, hvis du vil betale med kreditkort eller via netbank, og gode gamle kontanter tager vi stadig imod. Så betaler du bare for varerne ved levering. Du modtager efterfølgende en mail eller en sms fra os med en bekræftelse af din take away bestilling. Hvis du er udfordret i at downloade apps, så har du mulighed for at indtaste dit mobilnummer, og vi sender dig straks et link til, hvor du kan hente eatonline's app (Se mere på forsiden).

 

Du kan bestille grillmad i alle byerne listet op herunder. Klik på byen, og se hvilke online spisesteder, der er tilmeldt i en by nær dig. Næsten som at være tilstede i restauranten selv, bare bedre... Du indtager den lækre mad hjemme hos dig selv - så behøver du ikke gøre dig klar til restaurantbesøg, nemt ik? Og udvalgte restauranter giver endda rabat, så det er ren win-win.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }